• Nieuw-Lekkerland - Spijkenisse (3-0). Foto: Dick de Jager
met korte video’s

Nieuw-Lekkerland boekt knappe overwinning op Spijkenisse

Wedstrijdverslagen 2.712 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Nieuw-Lekkerland pakte drie belangrijke punten in de strijd tegen degradatie door Spijkenisse met 3-0 te verslaan.

"Een klinkende en terechte overwinning", gaf de Lekkerlandse woordvoerder aan. Van meet af aan waren er veel kansen voor Nieuw-Lekkerland in een fraai schouwspel tegen runner-up Spijkenisse. Sven Schilders opende de score in de 29e minuut met de 1-0 . Dit was nog een magere afspiegeling gezien het aantal kansen dat Nieuw Lekkerland creëerde. De rust werd met een 1-0 voorsprong bereikt.

Na de rust startte Spijkenisse sterk en het zette Nieuw-Lekkerland aardig onder druk, maar het was wederom Sven Schilders die in de 68e minuut de 2-0 scoorde. Nadat Tim van der Zee in de 73e minuut de 3-0  scoorde was het verzet bij Spijkenisse gebroken en kon de verdiende driepunter worden bijgeschreven.