Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

‘Het weer is het enige dat ze niet in de hand hebben’

19 mei 2017, 17.58Nieuws

GIESSEN/ZWIJNDRECHT – Net als vele andere regioclubs kozen ook GRC 14 en Groote Lindt ervoor om afgelopen jaar een trainingskamp te beleggen. Ook zij vonden hun heil bij Trainingskampen.nl, dat voor beide ploegen een trip naar Albufeira regelde.

Kris Bouman, leider bij GRC 14, heeft goede herinneringen overgehouden aan de trip naar de Portugese zon. “Net als eerdere jaren is het ons weer goed bevallen. Van begin tot eind waren de activiteiten die we wilden uitvoeren gewoon goed georganiseerd”, doelt hij op de oefenduels en trainingen die de eersteklasser in Albufeira afwerkte.

Oplossing
“Het weer is eigenlijk het enige dat ze bij Trainingskampen niet in de hand hebben. We hebben wel wat pech gehad met wat lokale vervoerders die te laat, of zelfs niet, kwamen. Daar kon de organisatie uiteraard weinig aan doen, maar ze stonden wel weer meteen voor ons klaar om een oplossing te bedenken. We zijn inmiddels ook alweer hard aan het sparen voor komend jaar. De kans dat we bij hen terugkomen, schat ik groot in.”

Ervaren mannen
Het Zwijndrechtse Groote Lindt maakte afgelopen jaar voor het eerst gebruik van de diensten van Trainingskampen.nl. Positieve verhalen en krachtige socialmediakanalen zorgden ervoor dat de derdeklasser ook op de organisatie afstapte. Marcel Mourik legde de eerste contacten namens de club en heeft daar achteraf zeker geen spijt van.

“Voorgaande jaren bleven we veelal in het binnenland en regelden we de meeste zaken gewoon zelf. Maar dit was voor ons onbekend gebied en je weet dat zij de kennis en contacten hebben om aan onze vragen te voldoen.” De rood-witten kwamen niet bedrogen uit. Bouman: “De jongens waren in ieder geval laaiend enthousiast. Als het aan hen ligt gaan we ook volgend jaar weer de landsgrenzen over.”