Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Achilles Veen zal wereldprestatie moeten leveren

19 mei 2017, 09.41Nieuws

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA – De nacompetitie barst zaterdag in volle hevigheid los voor de clubs IN de regio van het Land van Heusden en Altena.

Hoofdklasser Achilles Veen kwam dinsdagavond al in actie. Het verloor de thuiswedstrijd tegen derdedivisionist Odin’59 met 0-1. Toch heeft men er in Veen nog vertrouwen in, dat de zaken komende zaterdag recht worden gezet. Achilles Veen zal dan wel een wereldprestatie moeten leveren.

Nivo Sparta-Almkerk
Lastig krijgt mogelijk ook eersteklasser Almkerk het bij de sterke tweedeklasser Nivo Sparta. De Almkerkers zullen er vol voor moeten gaan om een goede uitslag neer te zetten in Zaltbommel. Regio-Voetbal is aanwezig voor een videoreportage.

Ook voor tweedeklasser GDC wacht een lastige klus bij derdeklasser De Alblas. Niet minder zwaar zal derdeklasser NOAD’32 het krijgen tegen tweedeklasser Hardinxveld. Het duel op het Korenzand in Wijk en Aalburg begint trouwens om 15.00 uur.

Voor derdeklasser Sleeuwijk zal een goed resultaat bij derdeklasser IFC belangrijk zijn om met een goed gevoel een week later aan het thuisduel te kunnen beginnen.

Nico van Es

Verslaggever regio Land van Heusden en Altena Mail Nico >
Lees meer over : nacompetitie, Achilles Veen