Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Assistent ODIN’59 stapt op wegens ‘liquidatiegevaar’

18 apr 2017, 15.14Nieuws

HEEMSKERK - Bij ODIN’59 is assistent Rick Schotvanger per direct vertrokken. Hij heeft zijn functie neergelegd, omdat criminelen het plan zouden hebben opgevat om hem te liquideren. Dat meldt TweedeDivisie.org.

De club uit Heemskerk laat in een verklaring weten dat dit besluit is genomen in overleg met het bestuur. “Het doet het bestuur verdriet om onder deze omstandigheden afscheid te moeten nemen van een assistent-trainer die zijn taken goed uitvoert en geliefd is binnen het team.”

De club wil echter de rust bewaren binnen en rondom het elftal, waarbij ook de veiligheid gewaarborgd moet worden voor alle spelers, ouders, vrienden, familie en bezoekers. 

Lees verder: http://tweededivisie.org/assistent-odin59-stapt-op-wegens-liquidatiegevaar/

ODIN'59 is één van de concurrenten van SteDoCo in de strijd tegen degradatie uit de derde divisie.

Lees meer over : Odin'59, Rick Schotvanger