Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Bart Goesten verruilt Roda Boys na vier jaar voor Nivo Sparta

16 feb 2017, 23.35Nieuws
Bart Goesten. (foto: Lya Cattel)

AALST/ZALTBOMMEL – Na vier seizoenen op sportpark De Maaskant houdt Bart Goesten het voor gezien. De trefzekere rechtsbuiten verruilt Roda Boys voor streekrivaal en competitiegenoot Nivo Sparta.

De 23-jarige aanvaller was in het merendeel van de vier seizoenen een vaste basiskracht bij Roda Boys, maar hij gaat het nu dus ergens anders proberen. “Dit is een mooie nieuwe uitdaging na vier jaar. Ik heb geweldige jaren bij Roda Boys gehad en ik zal ook nooit een verkeerd woord over deze club zeggen. Ik vond en vind het een erg moeilijke keuze om te maken.”

Mooie kans
In het nieuwe seizoen zal hij niet de enige Goesten zijn in de selectie van de club uit Zaltbommel. “Ik denk dat dit een mooie kans is voor mezelf. Dat in combinatie met dat ik daar met mijn jongste broertje Rob (momenteel keeper bij de JO19-1, red.) samen kan gaan voetballen, vind ik super.”

In het lopende seizoen is Goesten met twaalf doelpunten de clubtopscorer. Ook in de Bommelerwaard-derby van afgelopen zaterdag tegen zijn nieuwe club was hij trefzeker.

Goesten is na Roel de Kruijk de tweede speler die Nivo Sparta voor het komende seizoen heeft vastgelegd. 

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >
Lees meer over : Bart Goesten, Nivo Sparta, Roda Boys