Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Cambuur-doelman Jonathan Waterberg op proef bij Kozakken Boys

17 jul 2017, 15.22Nieuws

WERKENDAM - SC Cambuur-doelman Jonathan Waterberg is de komende periode op proef bij Kozakken Boys. Bij de tweededivisionist hoopt de 22-jarige sluitpost een contract af te dwingen, zo weet TweedeDivisie.org.

Met Richard Arends, gekomen van Spakenburg, trok de nummer twee van het afgelopen seizoen reeds een nieuwe goalie aan, maar zijn fysieke gesteldheid moet door een eerder opgelopen blessure nog serieus worden getest. Door het vertrek van Jesper Hogendoorn (Quick Boys) en Nils den Hartog (RKC Waalwijk) houden de Werkendammers daarom hun oren en ogen open.

In de persoon van Djordi van der Wiel, die onlangs verlengde op De Zwaaier, heeft de ploeg van trainer Danny Buijs al wel een extra doelman achter de hand. Ook Aschwin Bakema (Rijsoord) maakte reeds de overstap naar Kozakken Boys.