Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

DSC-trainer John Laponder per direct ontslagen

15 feb 2017, 23.50NieuwsUpdate

KERKDRIEL – DSC neemt per direct afscheid van John Laponder. Dat meldt het bestuur van de zondagderdeklasser woensdagavond.

In een bericht dat het Kerkdrielse bestuur naar de selectie heeft gestuurd, wordt gemeld dat DSC behoefte heeft aan een frisse wind. “Deze week heeft het bestuur besloten om de samenwerking met John Laponder per direct te beëindigen. Vanavond hebben wij John geïnformeerd. Wij hebben onvoldoende vertrouwen in een ommekeer en zijn van mening dat er een nieuwe impuls nodig is.”

Nieuwe energie
DSC bevindt zich momenteel op de twaalfde plaats in de derde klasse D, wat in zeer schril contrast staat met de verrichtingen in het vorige seizoen, waarin de Kerkdrielenaren zelfs nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse behaalden. “Wij hopen dat deze stap nieuwe energie geeft en wij vertrouwen nog steeds op een goede afloop van het seizoen, waarbij DSC in de derde klasse blijft.”

Weber en Burg
De taken van de hoofdtrainer uit Heerewaarden worden waargenomen door Lenard Weber en Jan Burg. Laponder zou aan het einde van het seizoen al vertrekken naar Zwaluw VFC uit Vught.

Het bestuur is donderdagavond voorafgaand aan de training van de selectie aanwezig om het besluit toe te lichten en vragen vanuit de spelersgroep te beantwoorden.

[UPDATE] Het bestuur van DSC zette donderdagochtend nog een korte toelichting op de website. Hierin staat onder meer: 'Het bestuur betreurt het dat het tot dit besluit heeft moeten komen. In de winterstop is gewerkt aan verbetering van de resultaten van het eerste elftal, maar dat heeft niet de gewenste resultaten opgeleverd'.

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >
Lees meer over : John Laponder, DSC