Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Eerste twee versterkingen Brakel een feit

15 feb 2017, 13.24Nieuws

BRAKEL – Na de aangekondigde komst van Hans de Jong als nieuwe hoofdtrainer bij Brakel, zijn  de eerste versterkingen een feit. Tim van Kollenburg (18) en Dennis van Heusden (19) maken de overstap vanuit Nivo Sparta JO19-1.

Momenteel staat het team waarvoor de twee spelers uitkomen nog onder leiding van De Jong en Nelis Heesbeen.

Belangstelling
Bennie van Veen, de voorzitter van de vierdeklasser, meldt dat de aanstelling van De Jong al direct tot veel reacties heeft geleid: “Nadat het bekend is geworden dat Brakel Hans de Jong heeft aangesteld voor het nieuwe seizoen, is er bij de club uit diverse hoeken belangstelling getoond om bij onze club te komen spelen. Als kleine vereniging zijn wij uiteraard blij met deze ontwikkeling.”

Verdere versterking
Van Veen deelt gelijk mee dat de komst van Van Kollenburg en Van Heusden naar verwachting niet het laatste nieuws is dat we vanaf sportpark ’t Veer kunnen verwachten. “Versterking en uitbreiding van de selectie is nodig om de druk erop te houden. We zijn ook nog in gesprek met andere kandidaten voor de selectie van Brakel.”

Brakel bevindt zich onder de huidige trainer Hans van Gameren momenteel op de één na laatste plaats in de vierde klasse D. Alleen TEC, dat zes punten in mindering heeft gekregen, doet het slechter dan de ploeg van Van Gameren. Zaterdag ontvangt Brakel op sportpark ’t Veer het Spijkse SVS’65.

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >