Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Hoger beroep levert Quentin Jakoba zeven duels schorsing op

16 mrt 2017, 17.57Nieuws

WERKENDAM - Kozakken Boys-verdediger Quentin Jakoba is in hoger beroep voor zeven duels geschorst door de KNVB. Dit naar aanleiding van de rode kaart die hij pakte in het met 2-1 verloren duel tegen GVVV van 4 maart.

Aanvankelijk kreeg de mandekker zes duels schorsing opgelegd, maar dat voorstel werd door de tweededivisionist niet geaccepteerd. Als Kozakken Boys de straf nu wel accepteert, mist Jakoba de wedstrijden met HHC Hardenberg, Barendrecht, Jong Vitesse, Jong FC Twente, AFC en Spakenburg.

Tegen TEC (3-1 zege) bleef hij al langs de kant, waardoor Jakoba bij een akkoord alleen in de uitwedstrijd bij FC Lienden nog zou kunnen meespelen.

Lees meer over : Quentin Jakoba, Kozakken Boys