Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozak Djordi van der Wiel: 'Het gaat allemaal erg snel'

16 jul 2017, 16.19Nieuws
Djordi van der Wiel. (foto: Kozakken Boys)

WERKENDAM - Net als vorig seizoen is Kozakken Boys-keeper Djordi van der Wiel derde doelman op Sportpark De Zwaaier. Die positie onderaan de ladder deert het voormalige NAC Breda-talent echter niet.

Vorig seizoen maakte hij op 19 november 2016 zijn debuut op het hoogste amateurniveau. Vanaf het vinkentouw aast de gewezen pupil van Gábor Babos nu opnieuw op speelminuten én structurele sprongen op de sporten van zijn loopbaan.

Grote namen
“Het gaat inderdaad allemaal erg snel”, blikt de timmerman in opleiding terug. “Dat ik in mijn eerste seizoen bij Kozakken Boys meteen mocht debuteren was fantastisch. Ineens speelde ik samen met ervaren spelers. Jongens met grote namen in het amateurvoetbal", geeft hij aan in een gesprek met Klasse Keepers.

De geboren Tilburger herpakte zich na een mislukt avontuur als jeugdspeler van NAC Breda. Bij zijn vroegtijdige vertrek bij De Parel van het Zuiden wil de belofte niet te veel stilstaan: “Nee die periode laat ik achter me." 

Het complete interview met Van der Wiel is via de hyperlink te lezen.