Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Kozakken Quentin Jakoba en Juriën Gaari voor interlands naar Curacao

20 mrt 2017, 12.27Nieuws
(foto: Kozakken Boys)

WERKENDAM - Kozakken Boys moet deze week Quentin Jakoba en Juriën Gaari missen vanwege interlandverplichtingen. De twee verdedigers zijn opnieuw geselecteerd voor het nationale elftal van Curaçao.

Het elftal van bondschoach Remko Bicentini speelt dinsdag op woensdagnacht (Nederlandse tijd) thuis tegen El Salvador. De wedstrijd staat in het teken van de voorbereiding op de aankomende toernooien.

Caribbean Cup
In de Caribbean Cup start Curaçao op 23 juni in de halve finale tegen gastland Martinique. De eventuele finale wordt drie dagen later gespeeld tegen de winnaar van Jamaica tegen Frans-Guyana.

Gold Cup
Vanaf 9 juli staat alles in het teken van de Gold Cup in de VS. Debutant Curaçao is samen met El Salvador, Jamaica en zevenvoudig winnaar en titelhouder Mexico ingedeeld in groep C.