Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Maandomzet buit gemaakt bij overval op penningmeester Unitas

18 okt 2017, 07.21NieuwsUpdate

GORINCHEM • Twee jongens zijn dinsdagavond op de vlucht geslagen nadat zij een overval hadden gepleegd bij het Gorinchemse Unitas.

Dit gebeurde omstreeks 22.15 uur aan de Bataafsekade. Bij de overval hebben de daders één man mishandeld. Het slachtoffer heeft vermoedelijk zijn schouder gebroken.

De politie is dinsdagavond met spoed naar de twee aan het zoeken gegaan, maar heeft hen nog niet kunnen aanhouden.

Het gaat om twee getinte jongens van zestien à zeventien jaar oud. 

UPDATE
De overval is gepleegd op de penningmeester van de club. Hij haalde zoals gebruikelijk de kasopbrengst op. Twee jongens die in de bosjes stonden te roken, leken eerst weg te lopen, maar kwamen terug toen de man het tasje met geld in zijn auto wilde leggen.

Ze sprongen op zijn rug en na een worsteling gingen ze er met het geld (de maandagopbrengst) vandoor. De man kwam bij de worsteling ten val en raakte gewond aan zijn schouder.

De politie zoekt getuigen die de jongens hebben zien wegrennen vanaf de Bataafsekade. Het betreft twee licht getinte jongens tussen de 16 en 18 jaar. Daarnaast zijn camerabeelden van die avond, gemaakt in de buurt van de vereniging, meer dan welkom. Mogelijk zijn de verdachten daar op te zien. 

Heeft u iets gezien of heeft u camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

Lees meer over : overval, Gorinchem