Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Magreb'90 en Jong Vitesse ruilen in derde divisie van plek

12 jul 2017, 14.34Nieuws

REGIO - Magreb’90 en Jong Vitesse ruilen van plek in de Derde Divisie. Magreb’90 stapt van de Derde divisie zondag over naar de zaterdag, Jong Vitesse bewandelt de omgekeerde weg. Hierdoor wordt de verdeling van beloftenteams in de Derde divisie meer gelijkmatig.

“We zijn blij dat Magreb’90 wil switchen naar de zaterdag en Jong Vitesse de overstap maakt naar de zondag”, zegt directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee op de site van de KNVB. “Het competitieprogramma moet nu aangepast worden, omdat Magreb heeft aangegeven alsnog de overstap te willen maken. Dat zal ook voor de zondagteams gevolgen hebben. Hiermee hopen we de scheve verhouding tussen zaterdag en zondag wat betreft de beloftenteams iets te hebben rechtgetrokken.”

Magreb’90 neemt in het speelschema de positie van Jong Vitesse in. Dat betekent dat Magreb’90 in de tweede speelronde ASWH ontvangt. Met het verplaatsen komt er een einde aan de discussie over de beloftenelftallen. Voor Jong Vitesse komt de derby tegen Jong De Graafschap weer terug op het programma, terwijl Magreb’90 wellicht financiële compensatie krijgt van de KNVB omdat het van speeldag wisselt.

 

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >