Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners
vacature

Woudrichem op zoek naar trainer voor tweede elftal

Nieuws Trainerscarrousel 716 keer gelezen

VV Woudrichem zoekt voor het seizoen 2024/2025 voor haar tweede elftal een gedreven en ambitieuze trainer. Na een jaar afwezigheid maakt het tweede elftal zijn comeback met een mix van spelers die overkomen uit de jeugd en meer ervaren spelers uit de overige senioren elftallen. Hierbij zal ook de wisselwerking met het eerste elftal een belangrijke rol gaan spelen.

Wat zoeken wij als vereniging?

  • Je bent een voetbaldier die dit positief overbrengt op de groep en zich in kan leven in de situatie van zijn spelers. Hierbij ben je gericht op de technische en tactische ontwikkeling van de spelers.
  • Een trainer die op dinsdag-en donderdagavond de trainingen verzorgt en de coaching op zaterdag.
  • Je bent iemand die oog heeft voor het clubgevoel, waarbij de samenwerking met andere elftallen en begeleiding van belang is.
  • Een trainer die de ontwikkeling van jeugdspelers nauwlettend in de gaten houdt.

Wat bieden wij?

  • Een omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Nog geen trainerspapieren, maar wel ambitie om trainer te worden? Voel je geroepen om te solliciteren! Het behalen van diploma’s in de toekomst is dan wel een pre.
  • Een technische staf die jou het nodige werk uit handen neemt. Je hebt de beschikking over een leider/grensrechter die alles tot in de puntjes regelt en een verzorgster die zorgt voor de fysieke staat en blessures van de spelers.
  • Een ruim en ervaren klankbord om, waar nodig mee te sparren. Denk hierbij aan de Hoofdtrainer, Hoofd Jeugd Opleiding, RvA en Technische Commissie.
  • Een fantastische vereniging, waar presteren en plezier hand in hand gaan en waar jij de vrijheid krijgt voor eigen initiatieven en ideeën.
  • Uitstekende voorwaarden, zowel in de vorm van vergoeding als materialen.

Jouw sollicitatie en eventuele cv mogen worden verstuurd naar tc@vvwoudrichem.nl. Bij aanvullende vragen, kan er contact worden opgenomen met Yoeri Duyzer (06-22277847)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden