Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Pelikaan strikt Jeroen de Veij (VVGZ) en Stefano Tavares (Pernis)

20 apr 2017, 20.40Nieuws

ZWIJNDRECHT - De technische staf van Pelikaan heeft voor volgend seizoen twee nieuwelingen weten vast te leggen. Zowel doelman Jeroen de Veij (23) als Stefano Tavares (27) komt de Zwijndrechtse formatie versterken.

De Veij verdedigt op dit moment nog de clubkleuren van VVGZ en was eerder actief voor IFC. Door het vertrek van doelman Jordy Lingen zal De Veij met Cas Hagman gaan uitmaken wie de eerste doelman gaat worden. Rechtervleugelverdediger Tavares komt over van Pernis en kwam eerder uit voor Alblasserdam, Maense, Leonidas en SVVSMC.

Eerder verzekerde de zaterdagtweedeklasser zich ook al van de diensten van Bart van Muyen (ex-FC Dordrecht en -FC Oss).Pelikaan bezet, met nog vier speelronden te gaan, de vierde plek in de 2e klasse D.