Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Peter de Haan nieuwe trainer van Papendrecht

18 mrt 2017, 17.18NieuwsUpdate
(foto: TOGB)

PAPENDRECHT - Peter de Haan is met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer van zaterdagtweedeklasser Papendrecht.

De Haan komt over van TOGB en volgt Mark Weel op, die aanvankelijk contractverlenging overeen kwam maar toch besloot te vertrekken naar zondageersteklasser VOC.

Stempel drukken
"Het is leuk om na elf seizoenen buiten de regio weer dicht in de buurt van mijn woonplaats Alblasserdam te gaan werken", zegt de coach, die momenteel bezig is aan zijn derde seizoen bij TOGB en zaterdag als toeschouwer aanwezig was bij Papendrecht – Alexandria ‘66. "Het is mijn intentie om een langere periode bij Papendrecht te werken. Ik wil bouwen en mijn stempel drukken. Daar is tijd voor nodig.”

Knokken
Of Papendrecht ook komend seizoen in de tweede klasse te bewonderen valt, is nog maar de vraag. Voor De Haan is die situatie niet bepalend geweest bij het aangaan van de verbintenis. “*Ik hoop uiteraard dat het de club lukt om zich te handhaven en heb ze zaterdag geweldig zien knokken tegen Alexandria’66”, zegt de oud-trainer van onder meer VOC, GJS, RVVH, Groote Lindt, Hardinxveld en De Zwerver.

“Mocht het onverhoopt niet lukken, dan wordt het ons doel om zo snel mogelijk terug te keren op het juiste niveau.” 

Jan Timmer

Verslaggever regio West-Alblasserwaard Mail Jan >