Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SV Meerkerk-doelman Klaas-Jan van Zessen naar VVGZ

17 feb 2017, 17.21NieuwsUpdate

MEERKERK/ZWIJNDRECHT - Klaas-Jan van Zessen zal tweedeklasser SV Meerkerk aan het eind van dit seizoen verlaten voor eersteklasser VVGZ.

De doelman is al een tijdje woonachtig in Zwijndrecht en de keuze voor VVGZ komt daardoor niet uit de lucht vallen. Met SV Meerkerk bezet Van Zessen op dit moment de zevende plek op de ranglijst in de tweede klasse F. Alleen koploper Delta Sports (15 treffers) incasseerde voorlopig minder goals dan de zwartgelen zelf (19 stuks).

Van Zessen is niet de eerste speler die SV Meerkerk na dit seizoen zal verlaten. Eerder kondigden trainer Theo de Boon (naar Nivo Sparta), Sander Vink (assistent-trainer van Theo de Boon bij Nivo Sparta) en Wilmar van Bruggen (SteDoCo) al aan Sportpark 't Hoog te gaan verlaten. Ruud Vink en Koen Vermeer zijn volgend seizoen niet meer beschikbaar voor het eerste elftal.

Michel de Raad werd in de tussentijd al wel aangesteld als nieuwe trainer. Hij komt over van derdeklasser De Alblas.

Leendert Kamsteeg

Assistent-webmaster. Bureauredactie. Ook inzetbaar als verslaggever. Mail Leendert >