Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

VV Heukelum wil overlast pannaveld terugdringen

09 aug 2017, 09.36Nieuws

HEUKELUM - Omwonenden van het sportcomplex van vv Heukelum hebben last van het gebruik van het pannaveld. Reden voor het clubbestuur om maatregelen te nemen. "Want het bestuur is zuinig op de goede relatie met de omwonenden van ons sportcomplex."

Volgens het bestuur 'kunnen de jeugdige gebruikers van het veldje zich helaas niet correct gedragen'.

Het pannaveld is voortaan alleen nog toegankelijk tijdens de opening van het sportcomplex (maandag t/m zaterdag tot 17:00 uur). Op zondag zal het pannaveld gesloten zijn. Muziek afspelen is niet langer toegestaan en klaar met voetballen = meteen vertrekken. Om geluidsoverlast te voorkomen zullen ook de reclameborden worden verwijderd.

'Helaas moeten de goeden onder de kwaden lijden. Het bestuur en de commissies weten wie de boosdoeners zijn. Mocht het na een waarschuwing nog niet helpen, dan zal het bestuur genoodzaakt zijn zwaardere maatregelen te nemen', meldt het bestuur van vv Heukelum op de clubwebsite.

 

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >
Lees meer over : vv Heukelum, pannaveld