Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

vv Asperen zoekt hoofdtrainer

VV Asperen is voor het seizoen 2018/2019 op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer voor de A-selectie. Het eerste team speelt in de zaterdag 3e klasse en traint op dinsdag & donderdag.

VV Asperen is opzoek naar een hoofdtrainer die:

Communicatief sterk is; communiceert gemakkelijk en open met spelers, begeleiding en overige betrokkenen.
Weet om te gaan met de verschillende culturen en leeftijden binnen de vereniging maar zeker ook binnen de selectie.
Ambitieus is en voldoende oog heeft voor de verenigingsstructuur/cultuur waarin prestatie en plezier samen op gaan. Daarbij wordt nagestreefd te spelen op 3e klasse niveau.
Plezier uitstraalt in wat hij doet en dit overdraagt.
Gericht is op doorstroming van eigen jeugd en heeft tot doel om spelers, trainersstaf en zichzelf verder te ontwikkelen. Hij stelt in samenwerking met de leider en technische commissie een selectie samen waarin eigen spelers en spelers van buiten af, binnen de mogelijkheden, tot een ideale mix wordt gevormd.
Aantoonbare ervaring en overwicht over de selectie heeft.
Betrokken is bij de gehele vereniging.
In het bezit is van het trainersdiploma UEFA B.

Taken van de hoofdtrainer:
Het trainen, begeleiden en coachen van de selectie.
Geeft leiding aan het totale begeleidingsteam van de selectie.
Het bijwonen van de gebruikelijk vergaderingen, onderhouden van contacten.
De hoofdtrainer vertegenwoordigt de eerste selectie van VV Asperen zowel intern als extern en is daarbij een ambassadeur voor de hele vereniging.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in deze uitdaging bij onze mooie club kunt u tot 18 december 2017 contact op nemen met Patrick de Ridder (hoofd technische commissie)  via mail tcsasperen@gmail.com