Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Achilles Veen terug aan de kop na 0-4 bij Zwaluwen

17 apr 2017, 20.11Verslag

VLAARDINGEN - Achilles Veen richtte zich na de tegenvallende 1-1 van zaterdag tegen Argon maandag weer op. De manschappen van trainer Clemens Bastiaansen wonnen met 0-4 bij Zwaluwen.

Het was een eenzijdige wedstrijd. Al na negen minuten stond Achilles Veen op 0-1 door een treffer van Sen Aerts. Vervolgens kreeg Achilles Veen twee kansen om de score op te voeren. De 0-2 viel wel bij de derde kans. Weer was het Sen Aerts die scoorde.

Even later kreeg Achilles Veen het nog wat makkelijker na een rode kaart voor een speler van Zwaluwen.

Kort na de rust viel de 0-3. Nu was invaller Nassim Asrih de schutter. Zes minuten later maakte Jeroen van Leijsen er nog 0-4 van en had Achilles Veen de driepunter in de tas.

Nog vier finales
Met de winst kwam Achilles Veen in de hoofdklasse A weer langszij op kop bij Ter Leede. Het betekent een spannend slot in de titelrace en voor Achilles Veen nog vier finales. Te beginnen komende zaterdag tegen Spijkenisse.