Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Alem kijkt tevreden terug

15 mei 2017, 21.41Verslag

ALEM - Alem heeft het seizoen zondag afgesloten met een 2-1 zege op RKTVC. Het was de twaalfde seizoenszege voor de oranjehemden.

Alem had nog een klein kansje om aan de nacompetitie te kunnen deelnemen voor opstapje naar de derde klasse, maar daarvoor kwam de ploeg van trainer Piet Saaman toch net tekort. “Maar we hebben een mooi seizoen achter de rug. 44 punten behaald. We hebben tot het laatste toe meegedaan voor een prijsje”, keek trainer Saaman met een tevreden blik in de ogen terug.

(foto: Marco Oomen)


“We hebben ons als debutant gemakkelijk gehandhaafd en dat is hartstikke goed van de club als Alem. Mooi vind ik ook dat het team een mooie en goede mix van oude en jonge spelers is en dat vooral de oudere spelers dit seizoen hun verantwoording hebben genomen.” In de laatste wedstrijd tegen RKTVC vonden Hans van de Bogaard en Mees van Mil het net.  

(foto: Marco Oomen)