Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

ASH op eigen veld onderuit

17 apr 2017, 20.04Verslag

HELLOUW - ASH kon zaterdag op eigen veld tegen Lekvogels weinig potten breken. De wedstrijd bleef weliswaar lang spannend, maar op de 1-3 eindstand viel weinig af te dingen. 

De wedstrijd op De Korfgraaf in Hellouw begon weinig hoopgevend voor de thuisploeg.In mum van tijd stonden de gasten op voorsprong. Na die 0-1 bleef Lekvogels het betere van het spel houden. Gert-Jan van Oort was het dichtst bij een treffer namens ASH, maar hij raakte de paal. Na rust kwam de thuisploeg op gelijke hoogte toen Peter van Herk scoorde.

"Nauwelijks verdiend", erkende leider Gerrit-Jan van Mourik. "Zij hadden de overhand." Lang kon ASH niet genieten, want binnen twee minuten stond het weer 1-2. De 1-3 viel een kwartier voor tijd.