Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Be Ready verliest weer fors van het FC Engelen van Anthony Lurling

13 feb 2017, 18.52Verslag

ENGELEN - Be Ready was zondag niet opgewassen tegen koploper FC Engelen. Met een 5-1 nederlaag keerden de Hankenaren terug naar huis. In het eerste duel destijds verloor Be Ready ook al fors (0-4).

“Op basis van de tweede helft is de nederlaag van 1-5 misschien iets te geflatteerd maar voor de rest hebben we verloren van een terechte koploper”, keek Be Ready-secretaris Jeroen Stevens terug op het duel.

In de rust keek Be Ready al tegen een 3-0 achterstand aan. Net na de hervatting zorgde Mitchell de Rooy voor de 3-1 en kwam er nog wat hoop in de Hankse harten. Het duel ging vervolgens ook wat meer op en neer en de 3-1 stand bleef lang op het bord. Maar kort voor tijd doelpuntte de thuisclub, met oud-prof Anthony Lurling als grote animator en roerganger, nog tweemaal (5-1).

Be Ready hoopt eind deze week, begin volgende week de opvolger van de vertrekkende trainer Twan van Helvert te kunnen presenteren. Stevens: “We zitten in de afrondende fase. Nog even geduld.”