Brederodes-zondag sluit af met 3-4 overwinning

14 mei 2017, 21.42Verslag

VIANEN - In de allerlaatste wedstrijd van Brederodes (zondag) had trainer/coach Marcel Akkerman een beroep gedaan op drie spelers van het derde elftal, terwijl keeperstrainer Marcel de Groot op doel stond.

Bij De Dreef speelden de groengelen naar behoren, maar na een prutsbal van Tasos Iltsides kwam de thuisclub na elf minuten op 1-0. Via Rick van Leijenhorst en Rogier L’Abee misten de gasten puike kansen om langszij te komen.

Na ruim een half uur tekende Dean Brookman voor de meer dan verdiende gelijkmaker: 1-1. Op slag van rust ging Ahmed Sahraoui dusdanig in de fout dat de Utrechters met een 2-1 voorsprong gingen rusten.

Panklaar
In het eerste kwartier na de pauze legde Brookman de bal uit een hoekschop achtereenvolgens panklaar op de hoofden van L’Abee en Sahraoui: 2-3. Tot een kwartier voor tijd had Brederodes alles in de hand, maar na een overtreding van L’Abee krulde een speler van De Dreef laag in de korte hoek: 3-3.

Nadien lieten Marcel ‘Biggie’ de Groot en Sahraoui grote kansen aan zich voorbij gaan, maar in blessuretijd nam ‘Biggie’ de winnende treffer voor zijn rekening: 3-4. Het was zijn 95ste doelpunt voor Brederodes, waarmee hij zijn leidende positie op de eeuwige ranglijst versterkte.