Defensieve fouten kosten Beesd de wedstrijd

25 mrt 2018, 20.56Verslag

BEESD – Tegen concurrent RKTVC ging Beesd met 2-3 op eigen veld jammerlijk onderuit. “De drie punten waren welkom geweest”, zei trainer Dick Wammes. “Maar we waren vooral verdedigend vandaag niet goed genoeg.”

Tot de rust leek er voor de thuisploeg weinig aan de hand. Kevin Spronk opende al vroeg de score. “We konden daarna tot de rust lekker voetballen en kregen niks tegen”, zag Wammes.

(foto: Wim de Bruijne)

Vlak na de rust gaf Beesd de wedstrijd echter uit handen. Binnen tien minuten stonden de Tielse gasten op voorsprong. “De manier waarop we die doelpunten weg geven is gewoon niet goed. We waren gemakzuchtig en niet alert”, baalde Wammes.

(foto: Wim de Bruijne)

Beesd leek alsnog een punt te pakken toen Spronk met zijn tweede doelpunt de Beesd weer naast RKTVC bracht. Die 2-2 was echter niet voldoende voor een punt, want vijf minuten voor tijd stond Beesd opnieuw niet goed op te letten en scoorde RKTVC de 2-3.