Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Derde divisie ver weg voor Achilles Veen na thuisnederlaag

16 mei 2017, 22.23VerslagUpdate

VEEN - Teleurstelling, dat heerste dinsdagavond bij Achilles Veen. In de eerste wedstrijd van de nacompetitie verloor de hoofdklasser met 0-1 van derdedivisionist Odin’59 met 0-1. Dus lijkt het ticket naar de derde divisie ver weg.

Na een aftastend begin hadden de bezoekers net na het eerste kwartier succes met een schot van buiten de zestien. De 0-1 van Nigel Hardenberg verdween in de bovenhoek.

Na de rust probeerde Achilles Veen de schade nog te herstellen. Rowin van Zaanen had echter de pech met een kopbal op de paal. Een vrije trap van Theo Martens ketste er onderkant lat nog uit.

Embedded rich media on Twitter

Ook Nassim Asrih en Sen Aerts kwamen niet langs de doelman van Odin’59.

(foto: Gerald van Zanten)


Door de teleurstellende nederlaag zal Achilles Veen komende zaterdag in Heemskerk bij Odin’59 een wereldprestatie moeten leveren om nog verder te komen in de nacompetitie. 

Embedded rich media on Twitter

Nico van Es

Verslaggever regio Land van Heusden en Altena Mail Nico >