Drie goals Tricht tegen GRC 14 niet voldoende voor een punt

08 nov 2017, 10.28Verslag

TRICHT - Tweedeklasser Tricht en eersteklasser GRC 14 maakten er dinsdagavond in de tweede speelronde van de EM Cup een onderhoudende wedstrijd van. De thuisclub verspeelde een 2-0 voorsprong en verloor met 3-4.

Het was moeilijk te zien vanwege de mist, maar het ging net. Scheidsrechter Kees van Hoogdalem had de leiding.

Tricht begon goed: na 25 minuten 1-0 door Ramon van Soelen en de 2-0 door René van Soelen. Trainer Marcel van Steenis riep nog: 'Laat ze nu niet direct een tegendoelpunt maken', maar dat gebeurde wel. Twee minuten later 2-1 door Henry Versteeg. Vlak voor rust 2-2 door Henry Versteeg, kopbal uit een corner.

Tricht ging met enkele wissels de tweede helft in. Sem van der Stelt zorgde voor 2-3 en halverwege de tweede helft 3-3 weer door Ramon van Soelen. Vlak voor tijd 3-4 door Rick Vroon.

Jammer van de mist. Meeste tijd ging het gelijkop. Normaal gesproken moeten drie doelpunten genoeg zijn voor een overwinning, maar Tricht krijgt er te veel tegen.

(verslag: vv Tricht)