Gehavend Cabauw kansloos ten onder

11 feb 2018, 19.21Verslag

ROTTERDAM - Cabauw verloor in Rotterdam kansloos met 3-1 van HOV/DJSCV.

Na een dramatische eerste helft van beide kanten, sloeg de thuisclub na de theepauze kort na elkaar twee keer doeltreffend toe. Dirk Klinkenberg zorgde met een fraai gekruld schot voor de aansluitingstreffer.In de slotfase besliste de gastheer het duel.

,,Ik mis teveel basisspelers om wedstrijden winnend af te sluiten,” vertelde Cabauw-trainer Mo Duzgun. ,,Deze week haakte mijn topscorer Nik Jongbloed af met een hamstringblessure en mijn aanvoerder Nick Nagel is allesbehalve wedstrijdfit. Ik moet een beroep doen op jeugdspelers, die ook niet fit zijn na hun zware zaterdag. Aankomende zondag ontvangen we Stolwijk. Mijn zwaar gehavende spelersgroep zal het niet gemakkelijk krijgen.”