Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Goede uitgangspositie SteDoCo, maar wel personele zorgen

16 mei 2017, 23.19VerslagUpdate

APELDOORN - De eerste P/D-wedstrijd tussen CSV Apeldoorn en SteDoCo op sportpark Orderbos eindigde dinsdagavond in 2-2.

"Het hoogst haalbare en dus een goede uitslag", aldus SteDoCo-trainer Ton Vonk. "Thuis moeten we het karwei kunnen afmaken. Maar ik heb wel de nodige zorgen. Giovano Gödeken viel al in de tiende minuut met een hamstringblessure uit en niet veel later moest ook Shelton Martis geblesseerd van het veld. In de slotfase werd Jesse Wielinga, na een ongelukkig botsing, met een lelijke hoofdwond en een dicht oog per brancard afgevoerd. We hebben hem in een Apeldoorns ziekenhuis achter moeten laten. Wij vrezen voor een breuk en Jesse is er in de return volgende week dinsdag dan ook niet bij."

In de fout
De Alblasserwaarders speelden een zeer matige eerste helft. Doelman Ritchie Steinmann ging in de elfde minuut lelijk in de fout. Joran Schröder trok de stand nog wel gelijk, maar op slag van rust stond CSV Apeldoorn vanaf elf meter weer verdiend op voorsprong. Een beter SteDoCo rechtte vervolgens de rug, maar kwam niet verder dan een fraaie gelijkmaker van Maurice van der Wilt.