Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

GRC 14 maakt er een korfbaluitslag van bij MZC’11

18 mrt 2017, 21.06Verslag

GIESSEN - GRC 14 had zaterdag weer eens iets vreemds in de aanbieding. De gasten uit Giessen en Rijswijk stonden bij de rust met 1-4 voor, maar lieten MZC’11 nog terug komen naar 4-4. Tenslotte haalde GRC 14 de wedstrijd nog uit met 4-6.

Met de driepunter blijft GRC 14 tegen de subtop aanleunen. “Het was een rare wedstrijd”, moest ook trainer Marcel van Helmond bekennen. Aanvankelijk begon GRC 14 goed tegen de hekkensluiter met de 0-1 uit een fraaie vrije trap van Ricky Vroon.

Embedded rich media on TwitterBinnen vijf minuten stond het echter 1-1. Gelukkig werd het al snel 1-2 door Michael van den Oever.

Strafschop
In de slotminuten voor de rust liep GRC’14 uit naar 1-4. Wilco van Oord benutte een strafschop en een hoekschop van Vroon verdween via een been in eigen doel bij MZC’11.

Embedded rich media on TwitterIn de rust waarschuwde trainer Van Helmond wel om scherp te blijven. Dat gebeurde echter niet en binnen tien minuten was het 4-4. “Een knakkie ja”, vond Van Helmond.

GRC 14 zette vervolgens wel aan en Wilco van Rossum bracht de stand naar 4-5. Tenslotte friste jeugdspeler Ousmane Traore de winst nog op met de 4-6.