Haastrecht afgedroogd in Gouda

15 apr 2018, 18.59Verslag

GOUDA - Haastrecht verloor in Gouda met 5-0 van DONK en zakt verder weg op de ranglijst. De top-3 loopt verder weg van de Haastrechtenaren, die het seizoen vrijwel zeker gaan eindigen zonder prijs.

Het elftal van jack Harmsen begon slecht aan de wedstrijd. Door persoonlijk fouten stond Haastrecht al snel met 2-0 achter.

,,En dan speel je een verloren wedstrijd,” vertelde Mark Nap na de wedstrijd. ,,Er was ook sprake van een collectief falen. Weinig lukte. In de tweede helft boden we meer tegenstand. Om iets te forceren gingen we achterin een-op-een spelen en zelf schoof ik door naar de spits. Dat mocht niet baten. Donk profiteerde van de ruimte en liep weg naar 5-0.