Haastrecht zakt naar vijfde plaats

11 feb 2018, 19.23Verslag

HAASTRECHT - Haastrecht verloor in de strijd om de tweede plaats met 2-5 van AGE/GGK. De Rotterdammers staan nu op slechts een punt van koploper ESTO, dat verrassend verloor. Haastrecht zakt naar de vijfde plaats.

Haastrecht-trainer Jack Harmsen miste een complete voorhoede vanwege blessures en vakantieperikelen. Door de lastige wind verdween een bal via Mark Nap in het eigen doel. AGE/GGK kwam op 0-2 na Haastrechts balverlies. Een rake vrije trap van Niels Mulder gaf de burger nog enige moed, maar vlak voor het rustsignaal scoorde AGE opnieuw.

In de tweede helft probeerde de thuisclub met de wind in de rug nog terug in de wedstrijd te komen. Verder dan een goal van Mark Nap kwam Haastrecht niet. De gasten vonden nog twee keer het net. ,,Houdt het maar op een collectief falen,” merkte Mark Nap op.