Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Harald van Deelen weet nu ook wat verliezen is met HRC’14

20 mrt 2017, 21.00Verslag

ROSSUM - De ongeslagen status onder trainer Harald van Deelen is zondag bij HRC’14 teniet gedaan. Het op bezoek komende GVV trok er een streep door (1-2).

HRC’14 kwam nog wel op voorsprong. Gertjan Piels zette de 1-0 op het bord. Hij kreeg vervolgens ook nog een kans op de 2-0 maar vrij voor de keeper stiftte hij de bal over het doel. Tot een kwartier voor tijd bleef de stand ongewijzigd. Maar twee vrije trappen van GVV werd de thuisclub fataal (1-2).

“Het was een gelijkwaardige wedstrijd. We dachten minstens aan een puntje”, aldus Harald van Deelen, die met vier jeugdspelers in de basis begon. “En dat was leuk om die jongens in het eerste te zien spelen.”