Harald van Deelen weet nu ook wat verliezen is met HRC’14

20 mrt 2017, 21.00Verslag

ROSSUM - De ongeslagen status onder trainer Harald van Deelen is zondag bij HRC’14 teniet gedaan. Het op bezoek komende GVV trok er een streep door (1-2).

HRC’14 kwam nog wel op voorsprong. Gertjan Piels zette de 1-0 op het bord. Hij kreeg vervolgens ook nog een kans op de 2-0 maar vrij voor de keeper stiftte hij de bal over het doel. Tot een kwartier voor tijd bleef de stand ongewijzigd. Maar twee vrije trappen van GVV werd de thuisclub fataal (1-2).

“Het was een gelijkwaardige wedstrijd. We dachten minstens aan een puntje”, aldus Harald van Deelen, die met vier jeugdspelers in de basis begon. “En dat was leuk om die jongens in het eerste te zien spelen.”