Hedel kan zich helemaal gaan voorbereiden op nacompetitie

14 mei 2018, 18.20Verslag

OIJEN - Door het 3-1 verlies bij MOSA’14 kan Hedel zich nu helemaal gaan richten op de nacompetitie.

Het duel op Sportpark De Rijsbos in Oijen gaf in de eerste helft een weinig geïnspireerd Hedel te zien. Voor rust stond er al een 2-1 score op het bord. Jelmer Toonen had eerder nog wel gelijk gemaakt. Maar die gelijke score van 1-1 bleef maar een minuut op het scorebord. De thuisclub kwam prompt opnieuw op voorsprong (2-1).

Na rust zag trainer Wilco van Houtum wel een feller Hedel. “We kregen ook wel kansjes op de 2-2. Helaas blunderde onze keeper en werd het 3-1. We kunnen ons nu voorbereiden op de nacompetitie. Ervoor spelen we nog twee keer (thuis tegen SBV en uit tegen kampioen OSC’45 red.) en die wedstrijden moeten we maar lekker uitspelen. Ik hoop dat mijn jongens in de nacompetitie wel feller beginnen”, aldus Van Houtum.