Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Heerewaarden boekt overwinning op SCZ (2-1)

20 mrt 2017, 20.56Verslag

HEEREWAARDEN - Bij Heerewaarden waren ze blij met de 2-1 zege op SCZ. “Weer eens een keer gewonnen”, sprak trainer Marien van Tussenbroek.

Jimmy van Ringelenstein zorgde voor rust voor de 1-0. “Toen hadden het even later moeten beslissen. Het had voor rust al 3 of 4-0 moeten staan”, vervolgde Van Tussenbroek.

Pas na rust zorgde Marvin Zandee voor de 2-0. Maar er kwam toch nog een lastig laatste kwartiertje nadat SCZ de aansluitingstreffer had bewerkstelligd (2-1).

“Een mooie overwinning zonder drie sterkhouders in de personen van zoals Christian Broekmeulen, Robert Bosch en Chris van der Linden’, complimenteerde Van Tussenbroek, die ondertussen had genoten van de opgestelde 16-jarige Rick Lamers.