HRC’14 benut tegen Heerewaarden nu eens wel de kansen

14 mei 2018, 19.19Verslag

ROSSUM - HRC’14 speelde zondag tegen Heerewaarden een goede wedstrijd. Dat werd uitgedrukt in een klinkende 5-1 overwinning.

“Ik ben zeer tevreden. Eindelijk benutten we nu ook eens een keer de kansen”, aldus HRC-trainer Harald van Deelen.

Roy Broeders, Tom Verhoeven, Peter Maasdam (2x) en Lauren van Deelen waren de schutters bij de thuisclub. Voor Heerewaarden redde Bas Lamers de eer door een strafschop te benutten.

“We hebben terecht verloren. Er valt niets op de overwinning van HRC’14 af te dingen. Na rust kregen wij wel een paar kansjes, maar dat was van onze kant ook het enige wapenfeit behoudens de strafschop dan”, oordeelde Heerewaarden-trainer Marien van Tussenbroek.