Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

NOAD'32 niet opgewassen tegen koploper Woudrichem

18 mrt 2017, 19.26Verslag

WIJK EN AALBURG - NOAD'32 deed er alles aan om het koploper Woudrichem zaterdagmiddag lastig te maken. Het slaagde er echter niet in om resultaat te halen. Het werd 0-2 in Wijk en Aalburg.

“Het was fel, maar dit soort wedstrijden zijn toch de krenten in de pap”, vond pr-man Anton de Waal van NOAD’32. Kort na het half uur trok Woudrichem de wedstrijd de goede kant op met de 0-1 door Bori Secreve. Daarna bleef het spannend tot in de extra tijd.

(foto: Teus Admiraal)

NOAD’32 probeerde er nog een 1-1 uit te peuren en Woudrichem bleef op zoek naar de nekslag. Een kwartier voor tijd kwam NOAD’32 nog met tien man te staan na een rode kaart voor Max Bouwmeester. In de extra tijd was het vervolgens gebeurd met NOAD’32. Tim Saaman bepleitte de zaak met de 0-2 voor Woudrichem.