Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Oefenzege voor Achilles Veen, SteDoCo thuis onderuit

29 jul 2017, 17.33Verslag

REGIO - In de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen heeft Achilles Veen zaterdagmiddag gewonnen van de zondagtak van Unitas. Op De Hanen Weide werd het 2-1 voor de thuisploeg.

De goals van Achilles Veen werden gemaakt door Joep van den Ouweland en Bryan Peeters. Tussen beide doelpunten door scoorde Fabian van Horssen namens de Gorinchemse eersteklasser.

Overige duels
In Hoornaar leed SteDoCo, na een eerdere 1-0 oefenzege op Magreb'90 met 0-1 van VC Vlissingen. Kozakken Boys kwam op het eigen sportpark niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Jong FC Volendam.

ASWH rekende in Hendrik-Ido-Ambacht af met Jong ADO Den Haag: 3-1. De doelpunten kwamen van Stanley Husen, Mels van Driel en Jesper van den Bosch.