Ophemert stunt met winst tegen koploper Hedel

15 apr 2018, 19.03Verslag

OPHEMERT – Drie dagen na de gewonnen derby tegen DSS’14 pakte Ophemert opnieuw drie punten. Koploper Hedel werd verrassend met 3-2 verslagen.

Trainer Henk van Hoeven vond de zege verdiend. “We hadden na vijf minuten al met 2-0 voor moeten staan. Dat had ik vooraf niet gedacht. In de uitwedstrijd hebben we alle hoeken van het veld gezien. Dat was vandaag anders. Zij waren in ieder geval niet in goeden doen.”

Na die twee vroege gemiste kansen, kreeg Ophemert al snel weer twee goede mogelijkheden. Deze keer was het wel raak. Sven Marcus en Kevin de Haan zorgden voor de 2-0 voorsprong. Uit een strafschop kwam Hedel nog wel terug, maar Enrico van Osenbruggen zorgde voor de 3-1 ruststand.

In de tweede helft moest Ophemert de mouwen opstropen en voerde Hedel de druk op. De Haan, Marcus en Victor Hoek kregen kansen de wedstrijd vroegtijdig te beslissen, maar lieten dit na. Verder dan de 3-2 kwam Hedel echter niet meer.