Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Rhelico doet goede zaken met winst op RKTVC

17 apr 2017, 20.05Verslag

RUMPT - Rhelico deed onderin de 4e klasse F goede zaken met winst op nummer voorlaatst RKTVC. Omdat Rhelico op zaterdag gaat spelen, maakt het niet uit of de ploeg wel of niet degradeert, maar nacompetitie ontlopen is een belangrijk doel.

"Eigenlijk heeft niemand zin om nog twee of drie wedstrijden te spelen, dus we willen er graag rechtstreeks in blijven", zei trainer Ferry van de Wal. 

In een onvriendelijke wedstrijd pakte Rhelico na rust de winst. Frans Formijn was het meest attent en tekende voor de 1-0. Willem Verweij besliste met de 2-0 de wedstrijd.

"We hebben twee keer achter elkaar prima gespeeld", vond Van de Wal. "Hopelijk kunnen we deze lijn doortrekken richting de derby tegen Beesd. Dat is voor de spelers de belangrijkste wedstrijd van het jaar."