Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Rode kaart breekt Brederodes op in Woerden

10 sep 2017, 15.43Verslag

WORDEN – Tegen eersteklasser Sportlust ’46 voetbalde Brederodes compact en georganiseerd. Toch kon een nederlaag (3-1) niet worden voorkomen.

De thuisclub profiteerde na een halfuur van onnodig balverlies op het middenveld: 1-0. Even later werd Aswed Agar na een fikse overtreding uit het veld was gestuurd. Nog voor rust verdween een hoekschop rechtstreeks in het Vianense doel: 2-0.

Hermetisch
In de tweede helft hield Brederodes veel spelers achter de bal en werd het strafschopgebied hermetisch afgegrendeld. In de slotfase verdedigden de Woerdenaren zo slordig dat Kevin Kroeze er 2-1 van kon maken. Pal daarna werd een vrije trap van Fernando Piqué gekeerd door de lat. In blessuretijd had Sportlust ’46 er een persoonlijke fout van Boan de Bruin voor nodig om op 3-1 te komen.