Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SC Everstein ten koste van Leerdam Sport ronde verder in EM-cup

15 feb 2017, 13.21Verslag

EVERDINGEN – Door een late treffer plaatste SC Everstein zich dinsdagavond, ten koste van Leerdam Sport ’55, bij de laatste zestien van het Regio-Voetbal Toernooi om de EM Kantoorsystemen Cup: 3-2.

De gasten voetbalden behoudend en gunden de thuisclub het balbezit. SC Everstein was vaak op de helft van de tegenstander te vinden en creëerde via Simon van Zante en Sander Bergshoeff een drietal kansen. De Leerdammers kregen er slecht één en door een redding van jeugdkeeper Tim van Zal verdween de bal voorlangs het doel.

Strafschop
Een kwartier na rust ging de verdediging van S Everstein de fout in na een spelhervatting, en Youssef Boudou opende de score: 0-1. Niet veel later gaf de sterk ingevallen Robbie de Roos een lage voorzet op Van Zante, die de bal tegendraads inschoot: 1-1. Tien minuten voor tijd profiteerde Omer Faruk Duman van een fout van doelman Van Zal: 1-2.

De roodwitten verhoogden het tempo en kregen in de resterende tijd loon naar werken. Nadat Van Zante opnieuw de gelijkmaker voor zijn rekening had genomen benutte hij in de laatste minuut een strafschop, toegekend omdat De Roos binnen de lijnen was neergelegd: 3-2.