Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SteDoCo boekt nuttige oefenzege op Magreb'90

25 jul 2017, 22.06Verslag

HOORNAAR - SteDoCo is de oefencampagne begonnen met een krappe 1-0 overwinning op Magreb'90. Het bleef in Hoornaar bij een doelpunt van Jay Jay Meierdres.

Met liefst zes nieuwelingen in de basis was de eerste kans aan de Groeneweg voor Wilmar van Bruggen. Zijn inzet stuitte op de voeten van de Magreb'90-goalie. Ook pogingen Meierdres en Sercan Kurdal, gekomen van Sportlust'46, leverden voor de theepauze nog niets tastbaars op.

Gemakzuchtig verdedigen
Na rust beet de Utrechtse derdedivisionist wat meer van zich af, zonder daarbij echt gevaarlijk te worden. Nadat een omhaal van SteDoCo'er Jair Balrak (ex-Capelle) vervolgens nog ternauwernood kon worden gekeerd, opende Meierdres ruim tien minuten voor tijd dan toch de score.

Hij strafte gemakzuchtig verdedigen aan Magreb'90-zijde genadeloos af. De bezoekers waren vijf minuten voor tijd nog wel dicht bij de aansluitingstreffer, maar na een redding van Ritchie Steinmann bleek ook de rebound niet aan de gasten besteed.

VC Vlissingen
Voor de Hoornaarse ploeg maakten Mark Smith, Ricardo Samoender, Bryan Jongeneel, Wilmar van Bruggen, Morris van den Brink, Sercan Kurdal, Rensy Baradas en Jair Balrak hun officieuze debuut.

Komende zaterdag oefent SteDoCo, dat voor volgend seizoen weer een tweede elftal op de been heeft kunnen brengen, wederom op de eigen kunstgrasmat. Dan neemt de ploeg van Frans Adelaar het op tegen VC Vlissingen (14.30 uur). 

Beelden van SoccerReporter Bas Rikkers verschijnen later op deze website.

Leendert Kamsteeg

Assistent-webmaster. Bureauredactie. Ook inzetbaar als verslaggever. Mail Leendert >