Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

SteDoCo ziet Jong RKC Waalwijk laat langszij komen

01 aug 2017, 22.15Verslag

HOORNAAR - Na een 1-0 zege op Magreb'90 en een 0-1 nederlaag tegen VC Vlissingen heeft SteDoCo dinsdagavond met 1-1 gelijkgespeeld tegen Jong RKC Waalwijk.

Een uitslag die over negentig minuten terecht was. Na een eerste helft zonder veel noemenswaardigheden, opende SteDoCo al in de eerste minuut na rust de score. Giovano Godeken reageerde attent op een afvallende bal in de zestienmeter en schoof de bal onder een drietal Waalwijkers door.

Bij die goal leek het aanvankelijk ook te blijven, maar een schitterende vrije trap van Dwayne Green besliste anders. Op zijn inzet, stijf in de kruising, was SteDoCo-doelman Mark Smith kansloos.

Resterend programma
Komende zaterdag oefent de ploeg van Frans Adelaar uit bij Sparta Nijkerk (15.00 uur). Volgende week dinsdag staat het thuisduel tegen Jong FC Den Bosch op het programma (20.00 uur).

Op 12 augustus spelen SteDoCo en Kozakken Boys op het terrein van Unitas nog de finale om de tweede editie van de EM Cup. Dat duel begint om 14.30 uur.

Leendert Kamsteeg

Assistent-webmaster. Bureauredactie. Ook inzetbaar als verslaggever. Mail Leendert >
Lees meer overStedoco, Jong RKC Waalwijk