Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Streefkerker Andy van Vugt scoort zesmaal (!) tegen VVAC

09 sep 2017, 18.36VerslagUpdate

STREEFKERK - Andy van Vugt verzorgde in zijn eentje de complete doelpuntenproductie voor Streefkerk tegen VVAC. De thuisploeg won de streekderby met 6-3.

Desondanks was trainer Maarten van Gastelen niet tevreden. “Ik vond ons in de eerste helft wat ongeconcentreerd voetballen. Dat had waarschijnlijk te maken met alle festiviteiten rondom de opening van ons vernieuwde sportpark. Sommige jongens oogden wat afgeleid.”

Penalty's
VVAC, dat nogal wat spelers miste vanwege het vrijgezellenfeest van doelman Matthijs de Hoop, nam op Streveland via Sebastian de Wit een 0-1 voorsprong vanaf de strafschopstip. Van Vugt zorgde daarna -ook van elf meter- voor de 1-1. De gasten kwamen vervolgens opnieuw op voorsprong, ditmaal door een knappe goal van Aljan Dekker.

(foto: Cora Stout)

Na rust sloeg Van Vugt weer twee keer toe, waarna Tom Kooijman voor de 3-3 zorgde. Na het wegsturen van Ottolander Mike Vogel -met zijn tweede gele kaart- stelde Streefkerk definitief orde op zaken en voltooide Andy van Vugt zijn sextet. 

Interview met Andy van Vugt: