SVW overtuigt niet in doelpuntrijk (4-4) oefenduel tegen Vuren

14 nov 2017, 23.15Verslag

GORINCHEM - SVW wacht al sinds 29 augustus op een zege. Op die datum wonnen de streepjes een oefenduel van vierdeklasser VVA Achterberg met 3-0. Sindsdien smaakte de ploeg niet meer het genoegen van een zege. Ook in het doordeweekse oefenduel tegen derdeklasser VV Vuren lukte het niet (4-4).

SVW begon best aardig aan het duel tegen de ploeg van voormalig SVW-speler Sjors Vonk. In de 6e minuut schoot Menno Dekker net naast. Vijf minuten daarna slalomde Hicham Farhou door de defensie van Vuren, maar punterde de bal over het doel.

Het doelpuntenfestival op Molenburg werd geopend in de 25e minuut, toen de bal vlak buiten de zestien meter werd opgepikt door Vuren en Timothy Bonthuis de 0-1 in de touwen schoot. Even later redde doelman Inan knap, oog in oog met een Vurense aanvaller. Nadat de bezoekers daarna de pech hadden, dat de paal de 0-2 in de weg stond, was het eindelijk weer de beurt aan SVW. Denzel Libretto maakte vlak voor rust de 1-1 via een schot van afstand. In de 45e minuut alweer gevolgd door de 1-2 van Rico Strijder, die de bal vanaf rechts in de korte hoek binnen prikte.

Knullig
Na rust aanvankelijk een iets beter SVW. Denzel Libretto kopte al snel de 2-2 binnen. Even later krulde Hicham Farhou een vrije trap binnen in de korte hoek, 3-2. De voorsprong was van korte duur, want een minuut later tekende Luc van der Vliet al de 3-3 aan. Een fout van Trapman, die de bal zomaar inleverde bij Vuren, was de inleiding tot de knullige 3-4, die door Mergim Shala in eigen doel werd geschoten. Menno Dekker behoedde de thuisclub nog voor een nederlaag door de 4-4 te scoren.

Al met al geen al te beste generale repetitie voor de competitiewedstrijd van komende zaterdag tegen Wilhelmina'26.

SVW - VV Vuren 4-4 (1-2)
25. Timothy Bonthuis 0-1
44. Denzel Libretto 1-1
45. Rico Strijder 1-2