Thuisnederlaag domper voor Haaften

15 apr 2018, 19.00Verslag

HAAFTEN – Haaften ging op eigen veld met 2-4 onderuit tegen BLC. Het was een flinke domper voor de ploeg van Adrie van Steijn. “Gezien de kansen hadden we dik moeten winnen”, vond Van Steijn. “Maar als je de grootste kansen mist, weet je dat je het deksel op je neus krijgt. Dat deed BLC goed.”

Door de nederlaag gaat het voor Haaften een hels karwei worden om zich nog te plaatsen voor de nacompetitie. Van Steijn heeft er echter nog vertrouwen in. “Niks is onmogelijk. We hebben nog acht wedstrijden. Voetballend was het prima en als we scherper voor het doel zijn gaan we nog veel punten pakken.”

Haaften kwam dankzij Johnnie Noorthoek op voorsprong. Na de 1-1 ruststand bracht Jordy Perdon de thuisploeg opnieuw aan de leiding. “Voor die 1-1 hadden we al op 2-0 of 3-0 voor moeten staan”, vond Van Steijn. Na de 2-1 kwam BLC echter weer terug en nam zelfs de leiding. “En ook toen hebben we nog voldoende kansen gehad om de wedstrijd nog te winnen, maar we hadden ook veel pech vandaag”, wees Van Steijn onder meer op een bal op de paal. In de counter beslisten de gasten de wedstrijd.