Tricht maakt 2-0 achterstand ongedaan

23 aug 2017, 08.05Verslag

TRICHT - Tricht speelde dinsdagavond in een oefenwedstrijd met 2-2 gelijk tegen SV Nieuw Utrecht.

Voor rust had Tricht een overwicht, maar werd verzuimd om zeker drie goede mogelijkheden te benutten. Ruststand: 0-0.

Na de nodige wissels werd de wedstrijd er in de tweede helft niet beter op. De goals vielen allemaal in de laatste 20 minuten. De thuisclub kwam met 2-0 voor, maar Tim Hakkert en Leonarde Aquiar trokken de stand weer gelijk.

Aan de kant van Tricht vielen Rick van Gameren, Kevin van den Bergh en Wesley van Maurik geblesseerd uit.

(verslag: vv Tricht)