Tricht moet genoegen nemen met 3-3 gelijkspel

04 nov 2017, 20.58Verslag

TRICHT – Tricht moest na een vroege achterstand en een veelbelovende 3-1 voorsprong kort na rust tegen Wilhelmina’26 toch nog met een 3-3 gelijkspel genoegen nemen. Daardoor blijft Tricht in de gevarenzone en zal er komende zaterdag thuis tegen Hardinxveld wel gewonnen moeten worden om boven de streep in de onderste regionen van de tweede klasse te komen.

Al heel vroeg kwam Tricht tegen Wilhelmina’26 uit Wijk en aalburg achter, want Sjoerd de Fijter mocht uit een voorzet vanaf rechts van Kevin van Esch ongehinderd 0-1 binnentikken. Tricht herstelde zich echter snel en al na negen minuten schoot Marijn Bransen uit een voorzet van René van Soelen de gelijkmaker in het doel: 1-1.

Uit een voorzet van Bransen zette Arjan Hakkert de thuisclub na 25 minuten op een 2-1 voorsprong. In een nerveus duel kregen overigens ook de gasten kansen doch Sjoerd de Fijter schoot voorlangs en Kevin van Esch mikte te hoog.

Weelde
Vijf minuten na rust leek Tricht op weg naar de zege, want uitblinker Marijn Bransen maakte toen al zijn tweede doelpunt. Hij passeerde na een lange aanval en aangeven van René van Soelen zijn tegenstander en schoot met links mooi raak: 3-1. Die weelde kon Tricht kennelijk niet aan. Bransen schoot nog eens net naast maar de thuisclub ging steeds slordiger spelen. Trichts keeper Nicky Janssen pakte nog een vrije trap van Kevin van Esch en na een voorzet van Johnnie Schouten mikte Kevin van Esch van dichtbij over.

Wilhelmina’26 rook evenwel zijn kans en halfweg de tweede helft rondde Kevin van Esch een voorzet van Gerben Vos goed af: 3-2. Vijf minuten later was het zelfs al gelijk toen doelman Janssen een voorzet van Corné van Rosmalen losliet en Kevin van Esch daarvan met zijn tweede treffer profiteerde: 3-3.

Inmiddels had Tricht reeds Leonardo Aguiar als verse kracht ingebracht. Een Trichts kopdoelpunt van Marijn Bransen werd door arbiter Sjaak de Wild wegens duwen afgekeurd. Tijdens de slotfase schoot Marijn Bransen nog eens in het zijnet maar trof Corné van Rosmalen voor Wilhelmina’26 aan de overkant ook wel de buitenkant van de paal. Zo eindigde dit doelpuntrijke duel met 3-3 onbeslist en daar schoot het defensief weer erg kwetsbare Tricht weinig mee op. Tien tegengoals in de laatste drie competitieduels is gewoon te veel.

(verslag: vv Tricht)