Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Unitas maakt na rust het verschil tegen Haaften

14 feb 2017, 22.21VerslagUpdate

GORINCHEM - Zondagtweedeklasser Unitas is ten koste van Haaften door naar de laatste zestien van het Regio-Voetbal Toernooi om de EM Kantoorsystemen Cup. Het werd dinsdagavond 4-0 op Molenvliet.

Het in de 3e klasse zaterdag uitkomende Haaften had in de competitie al van onze zaterdagafdeling verloren, dus op erg veel tegenstand werd vooraf niet gerekend. In de praktijk bleek dit ook zo te zijn. De Gelderlanders moesten alle zeilen bijzetten om Unitas te beletten te scoren.

Voor rust gebeurde dat één keer door Jasper Campfens, die een rebound inschoot na een knal van Pascal van Delden, die de keeper niet goed kon verwerken. Op dat moment hadden er al best wat meer in gemogen, maar de keeper werkte niet mee of de ballen vielen net verkeerd of er werden verkeerde keuzes gemaakt; hoe dan ook 1-0 met de rust.

Eénrichtingsverkeer
Na de rust ging het, qua afronding dan, veel beter. Voetballend was het éénrichtingsverkeer.

De tweede goal was een actie van Hicham Farhou die de bal via de onderkant van de lat in de touwen joeg. Even later bediende dezelfde Farhou Fabian van Horssen . Hij schoot de 3-0 onberispelijk binnen.

De topscorer van Unitas-zondag 2 , Richard Yeboah, pakte ook zijn goaltje mee en de eindstand van 4-0 stond op het bord. De laatste 16 zijn nu bereikt.